Najmodernija nijansa plave za 2024: Buttercream

Šta treba da znate o ovoj trendi boji kose?

Buttercream plava ima šanse da postane najmodernija i najtraženija boja u 2024.

Ovu jedinstvenu plavu nijansu volele su zvezde kao što su Anja Tejlor-Džoi i Margo Robi. Sada je sve više biraju međunarodni influenseri, a uskoro bi Buttercream plava mogla da dominira u frizerskim salonima širom sveta.

Buttercream plava: kako izgleda?

Buttercream plava je u stvari nijansa koja oponaša boju putera. Ova boja je jasno topla i kremasta, ali i dalje lagana i nežna. Takođe je nijansa puna dubine i višedimenzionalna, jer je zasnovana na pramenovima u različitim nijansama plave: od hladne platinaste, preko prirodno - neutralne plave, do toplih, zlatnih nijansi. Efekat? Sjajna i predivna boja.

Buttercream plava je odličan izbor za žene koji traže plavu koja je živahna, ali sofisticirana. Ova jedinstvena nijansa je daleko od tipične plave, ali u isto vreme ima mnogo više dubine, topline i svetlosti od srebrnaste i platinasto plave. Zlatni pramenovi lepo reflektuju sunčeve zrake, osvetljavaju ten i dodaju dimenzionalnost frizuri.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group