Beauty - Kosa

Najlepše slojevite frizure koje nam je donela 2020 godina

Podignite ruke svi vi koji ste od 2020. godine imali velika očekivanja.

Novi milenijum, toliko planova, ideja, vizija, a opet kako se približavamo njenom kraju sve što zapravo želimo je da se od nje što brže oprostimo i zaboravimo je – zauvek. Godina izazova, tako ćemo je nazvati. Ali možda je baš ona ta koja vas je navela da stvari posmatrate iz drugog ugla. Da vidite sebe dok se posmatrate u ogledalo. Da obratite pažnju na druge. Da shvatite šta vam zaista prija i u čemu se pronalazite. Možda je baš ova godina, ona kada vaša iskonska lepota ima priliku da dođe do izražaja spolja i iznutra.

Žonglirali smo sa modnim trendovima tokom čitave godine. Bilo je tu slobodno možemo reći – i uspona i padova. Kada je ženska lepota u pitanju, uvek postoji malo mesta za novi trend. Nov način isticanja posebnosti. Ono što u velikoj meri doprinosi lepoti jedne žene je dobro odabrana frizura. Pri tom mislimo kako na oblik, tako i na dužinu i boju kose. Jer svaka žena je priča za sebe, jedinstvena i prelepa na svoj način, a beskrajno mnogo slobodnog vremena koje nam je dato tokom ove godine trebalo je da vam posluži da to uvidite.

U tom pogledu, ako ste još uvek u potrazi za idealnom frizurom koja će učiniti da vaša ženstvenost dođe do izražaja, na pravom ste mestu. Sakupili smo za vas ovom prilikom najlepše slojevite frizure srednje dužine koje će vaše crte lica istaći u krupnom planu, laskajući pri tom vašoj lepoti. Iako se kosa srednje dužine često smatra neprivlačnom, primeri koje možete da vidite u našoj galeriji pokazuju upravo suprotno. Jednostavne za samostalno oblikovanje i iznad svega perfektne u svakom trenutku dana. Savršene za sve one dame koje su uvek u pokretu i koje žele da uvek izgledaju perfektno.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group