Na TikToku svi „kopiraju“ frizure Brižit Bardo! Probajte i vi!

Sada kultna francuska lepotica doživljava novi talas popularnosti - naravno zahvaljujući TikToku.

Kako se ispostavilo, korisnici interneta nisu inspirisani samo Belom Hadid i Selenom Gomez, sada im je omiljena heroina Brižit Bardo. Broj fotografija i video snimaka na kojima se pojavljuju mladi blogeri sa obimnim frizurama inspirisanim francuskom glumicom raste iz sata u sat. Mnogi su već počeli da snimaju tutorijale, koji detaljno govore o tome kako postići volumen kose kao Brižit Bardo ili ošišate šiške poput zvezde.

Generalno, frizure Brižit Bardo se vrlo lako prave. Za početak, potrebno je da napravite efekat blagog nemara po celoj dužini: biće vam potreban preparat za teksturu i termičku zaštitu (ako planirate da koristite fen za kosu). Nakon što ste oprali kosu i naneli balzam koji se ne ispire, kosu nežno osušite peškirom ili tkaninom od svile ili mikrovlakana. Nanesite termičku zaštitu, a zatim sprej za teksturu. Osušite kosu toplim vazduhom bez upotrebe češlja, nežno prstima podižući kosu u korenu, tako da se pramenovi odvajaju jedan od drugog i stvaraju teksturu. Na kraju obavezno popravite rezultat fenom sa hladnim vazduhom.

Zatim se naoružajte češljem i pređite na tapiranje kose i formiranje volumena. Pažljivo odvojite gornje pramenove i pričvrstite ih. Zatim uzmite jedan pramen iz sredine i velikim češljem ga očešljajte prema korenu (dovoljna su 2-3 pokreta). Kosu možete popraviti laganim lakom. Završni dodir je elastična traka za kosu, mašna ili ukosnica - bilo koji od aksesoara sa potpisom Brižit Bardo.

U galeriji pogledajte nekoliko frizura inspirisanih slavnom glumicom koje će vas inspirisati da isprobate novi TikTok trend.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group