Kitty Cut: 5 savršenih ideja da usvojite najmoderniju zimsku frizuru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Sa značajnim porastom pretraga na Guglu i TikToku, Kitty Cut postaje sve popularnija frizura sa milionima žena širom sveta koje podležu njenim čarima.

U suštini, ovaj konkretan trend kose svoju inspiraciju crpi iz frizura koje su dominirale 70-ih godina. Slojevitost je najvažnija, samo što su pramenovi kod Kitty Cut frizure mekši i blago zaobljeni. Lice je lepo uokvireno šiškama, a dužina obično doseže visinu ključne kosti ili ramena.  

Kitty Cut frizura je idealna za sve tipove kose, teksture i oblike lica, i savršena je alternativa ako želite da osvežite svoju kratku frizuru bez gubitka dužine kose. U stvari, stručnjaci smatraju da je to najkraća verzija „Rejčel“ - jedne od najkultnijih frizura 90-ih.

Ne morate da pravite mnogo slojeva u kosi, nekoliko je dovoljno da daju dodatni volumen i oblik vašoj kosi. A ako razmišljate da usvojite Kitty Cut, u nastavku ćete pronaći neke sjajne verzije koje će vas inspirisati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Teomi (@noa_teomi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thuy Nguyen (@thuybnguyen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NANA (@nanaquality)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group