Frizure koje će transformisati vaš izgled bez skraćivanja dužine kose

Ako želite da promenite nešto u svom životu, počnite od sebe, tačnije od svoje kose.

Za one devojke koje godinama neguju svoju raskošnu dugu kosu, takav korak može biti previše drastičan. U ovom slučaju, frizura se može osvežiti bez šišanja negovanih centimetara.

Otkrivamo vam tri stilska rešenja za dugu kosu koja koriste poznate lepotice.

Šiške

Verovatno najlakši način da osvežite dosadnu frizuru su šiške. Elegantan način nošenja ove prilično kontroverzne frizure pokazuje Hajdi Klum. Bez gubitka dužine i volumena kose, dobijate potpuno novi stilski izgled. Ukoliko se odlučite za šiške morate znati da je to vrlo odgovoran korak, jer je važno odabrati oblik koji vam odgovara. Izbor je ogroman: od klasičnih ravnih, do ultra kratkih ili asimetričnih.

Stepenasta frizura

Stepenasta frizura, poput one koju nosi Dženifer Aniston, dobro pristaje vlasnicama bilo koje dužine, gustine i strukture kose. Stepenasta frizura će dodati volumen tankim pramenovima, a lakoću teškim i debljim pramenovima. Za kovrdžavu kosu, takva frizura će takođe biti idealno rešenje: lakše će se uvijati u kovrdže i duže zadržati oblik. Glavna stvar - ne zaboravite na hidriranje i hranjenje kose: oštećeni krajevi su vidljiviji na stepenastoj frizuri.

Stepenasto ošišani prednji pramenovi

Dok Bela Hadid smelo eksperimentiše sa različitim frizurama i bojama, njena starija sestra ne žuri da se rastane sa svojom raskošnom dugom kosom. Omiljena frizura Điđi Hadid je stepenasta koja daje volumen tankoj kosi i osvežava izgled. Bez uticaja na glavnu dužinu, učinite pramenove blizu lica malo kraćim. Frizura sa kraćim pramenovima oko lica je pogodna za žene ravne i kovrdžave kose.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group