Frizura koja će vas učiniti najelegantnijim na ovogodišnjim proslavama

Ima odobrenje brenda Chanel, ali i desetina holivudskih poznatih ličnosti.

Moguće je da su prošle decenije od kada ste poslednji put nosile mašnu u kosi. Ove godine, međutim, na kraju godine, možda je pravo vreme da joj damo drugu šansu. Ako su modna pista, crveni tepih, ali i ulični stil tačke na kojima se rađaju trendovi, damski aksesoar se očigledno dinamično vraća u prvi plan, doprinoseći kompoziciji najelegantnijih frizura za decembarsku novogodišnju noć.

Predimenzionirane mašne su se pojavile kao it dodaci sezone zahvaljujući nekim od najelegantnijih zvezda Holivuda, među kojima su Anja Tejlor-Džoj, Zoi Kravic i Sidni Svini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Kako ističe poznati frizer Gregori Rasel, dodavanje mašne je veoma lak način da jednostavnu frizuru pretvorite u formalniju. To je aksesoar koji upotpunjuje svaki praznični autfit od odlaska na posao, do večernjih izlazaka.

Eleganciju mašnica potvrdio je Chanel svojom najnovijom revijom Metiers d’Art. Vodeći frizer ostavio je kosu modela nežno  očeščkanu sa prirodnom teksturom kako bi stvorio volumen kroz talase i pletenice. Crna traka, zaštitni znak modne kuće, slučajno je zakačena u skrivene pletenice, sa strane na glavama modela, a velike mašne labavo su padale oko njihovih lica, upotpunjujući njihov pariski izgled.

Mašne mogu izgledati kao ženstveni modni dodatak, ali u stvarnosti su prilično fleksibilne i mogu se uklopiti u različite stilove. Mašna od satena ili svilene tkanine može biti glamurozna, mašna od obične trake je boho, a prevelika mašna edgy.

Frizura koju ćete izabrati da ukrasite mašnom je ona koja će na kraju dana napraviti svu razliku.

Najzanimljivije predloge pogledajte u galeriji fotografija.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group