Flipped Hair: Frizura koja je idealan izbor ako ste pozvani na venčanje

Trend koji se vraća iz 60-ih i može se primeniti na kosu bilo koje dužine.

Ako bismo u rečniku potražili reč leto, uz kupanje u moru i preplanulu kožu, vrlo lako bi se pored nje mogla naći i reč venčanje. Nezvanična sezona venčanja je u toku već nekoliko nedelja, a očekuje se da ćemo svi prisustvovati na najmanje dve do tri ceremonije tokom leta.

Ovo se prevodi kao: stres oko toga šta da obučemo i koju šminku i frizuru da izaberemo. Međutim, kada je kosa u pitanju, imamo savršen predlog za vas.

Trend nazvan „Flipped Hair“ inspirisan je klasičnom frizurom koju su žene nosile šezdesetih godina prošlog veka, sa krajevima okrenutim ka spolja. Može se raditi i na dugoj i na kosi srednje dužine, dok su za kreiranje potrebni ili vikleri ili presa za peglanje kako bi se vrhovima dao željeni oblik.

Možete pustiti kosu ili jedan deo možete skupiti u rep ili punđu kao što to rade svetske zvezde koje su već prihvatile ovaj vintage trend.

U galeriji pogledajte kako su razne poznate ličnosti usvojile trend i isprobajte svoju omiljenu verziju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group