Dodatak za kosu koji će se ove jeseni nositi kao nijedan drugi

Frizura je važan deo svakog stajlinga, a to najbolje znaju modni dizajneri koji za svaku reviju angažuju najbolje frizere koji stilizuju kosu modela.

Nakon složenih frizura, nadogradnji i specijalnih pletenica koje su uvek zvezde Nedelja mode, zaista je osvežavajuće videti kako zaista "nestilizovana" kosa dominira na modnim pistima.

Upravo to se dogodilo na Nedelji mode u Njujorku sa mnogim dizajnerima koji su svoje FW22 kreacije ispratili dodatkom za kosu, za koji se očekuje da će biti novi trend za 2022. godinu.

Šnale za kosu u vidu štipaljki možda nisu nedostajale u street style izgledima nijedne devojke u 2020. i 2021. godini, ali će 2022. godine sve modne influenserke upotpuniti svoje odevne kombinacije svilenim maramama i plišanim trakama, prema rečima dizajnerima.

Kada je reč o svilenim maramama devojke ih najčešće usklađuju sa odevnim kombinacijama, a tu su i baršunaste crne trake koje se savršeno slažu sa bilo kojom elegantnom odevnom kombinacijom i savrešno odgovaraju jesenjim stajlinzima.

Pored marama i traka, Dizajner Serđo Hadson je za svoje modele odabrao nizak rep. Gornji deo kose je bio uglađen, dok je donji bio kovrdžav i obiman, neuredne teksture. Njihovu frizuru upotpunila je šnala u vidu metalik žice u zlatnoj nijansi, koja je bila omotana oko osnove repa kako bi zakamuflirala elastičnu traku, ali i dala glamurozni štih izgledu modela.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group