Dodaci za kosu koji odbijaju da izađu iz mode

Ako nas pitate – ovo su pravi pravcati čuvari stila kada je kosa i njeno uređivanje u pitanju.

I baš zato zaslužuju da se nađu na takozvanoj top 5 listi ne samo najpoznatijih već ujedno i najizdržljivijih dodataka koje svaka kosa (ili bolje reći glava) zaslužuje. Pametna kupovina u poslednje vreme postaje prioritet, a ovaj pojam kao što već i pretpostavljate, u sebi objedinjuje funkcionalnost, praktičnost i specifičan dizajn.

Ukoliko se, recimo, pitate da li je vreme za kupovinu neke skupocene haljine, ili za ulaganje u one preskupe pantalone za koje ste načuli da su ultimativni hit kada je ova sezona u pitanju – zastanite i razmislite, da li vam je to zaista potrebno?

Ili vam je zapravo potrebno da već postojeći outfit samo nadogradite malim update-om u vidu neke zanimljive šnale, rajfa ili možda marame?

Budimo realni, danas je bar tržište mode preplavljeno ne samo dobro poznatim i proverenim već i krajnje originalnim, inovativnim i do sad neviđenim modelima svih tih starih dobrih dodataka za kosu, da je prosto nemoguće odabrati samo jedan.

Photo: iStock

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group