Bolje od botoksa: Boja kose koja će vas podmladiti

Nedavna zajednička fotografija Džulijan Mur i Eme Stoun ubediće vas da se usudite!

Đumbir nijanse za kosu su jedan od najvećih trendova još od prošle godine. Ali nedavna zajednička fotografija Džulijan Mur i Eme Stoun na reviji Louis Vuitton u Parizu sa istom kestenjastom bojom kose bila je ona koja je dokazala njena svojstva "protiv starenja".

Uprkos razlici u godinama, glumice su izgledale glamurozno zahvaljujući pametnom izboru boje kose. 

Postoji crvena nijansa koja odgovara svakoj ženi, bez obzira na godine, samo je treba pažljivo odabrati. Između teatralno crvene, prirodne nijanse đumbira ili kestenjaste postoji veliki izbor tako da možete da izaberete onu koja vam najbolje pristaje.

Ako ste prirodna plavuša, najsigurniji način da usvojite trend je da odaberete nijansu plave jagode, poput one koju je odabrala Nikol Kidman. Ako imate čokoladnu nijansu kose, odlučite se za bronzane ili đumbir nijanse, kao što je nedavno uradila Kendal Džener. Ako tražite veoma diskretan način da uživate u svojstvima trenda „protiv starenja“, odaberite pramenove u crvenim nijansama.

Da biste sakrili još koju godinu predlažemo da izaberite frizuru "protiv starenja", poput elegantnog boba ili stepenastu frizuru koja je poznata kao "The Rachel".

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group