Boje kose koje odlično stoje svakom tenu

Ove četiri boje stoje svakom tenu...

Mi žene često volimo da menjamo boju kose i da eksperimentišemo sa našim izgledom. Često se držimo sličnih i proverenih nijansi, a kada su u pitanju nove i potpuno drugačije – ne možemo da se odlučimo. Sada se ne morate mučiti sa pitanjem da li će vam stajati ili ne, jer možete sa sigurnošću i potpunom slobodom isprobati neku od sledeće četiri nijanse:

1. Boja meda

Boja meda je nijansa koja ne spada niti u hladne, niti u tople tonove. Prilično je neutralna i čest je izbor mogih poznatih ličnosti. Možete ofarbati celu kosu, izvući pramenove ili je iskoristiti kao bazu za sledeća eksperimentisanja poput preliva i različitih tehnika farbanja. Stoji svakom tenu, bilo da ste tamnoputi ili imate svetliju kožu.

2. Čokoladna nijansa

Boja čokolade se može drugim rečima nazvati i idealnom nijansom smeđe boje kose. Stoji svakom tenu jer je suptilna i nije previše svetla niti tamna. Savršena je za prelazak iz crne i laka je za održavanje.

3. Bež

Pod bež boju spada nijansa pšenice koju najčešće možemo da vidimo. Ona je takođe neutralna i stoji svakom tenu, bilo da vam je koža hladnijeg ili toplijeg tona. Odlično stoji i tamnoputim damama i crnkama, pa je zato omiljeni izbor dama koje žele da posvetle svoju izuzetno tamnu kosu. Ova boja nikako nije dosadna, i kao i boja meda, može se koristiti i za pramenove, ombre, balejaž i ostale tehnike farbanja.

4. Zlatna nijansa

Zlatne nijansa, bilo da je u pramenovima ili preko cele kose uokviruje lice i ističe bronzanu boju koju svi volimo da dobijemo tokom godišnjih odmora. Ovom nijansom možete osvežiti kosu ili dodati dubinu plavoj boji.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group