Boja kose zbog koje svaka žena izgleda 10 godina mlađe

Najomiljeniji izbor poznatih ličnosti koje imaju preko 40 i 50 godina.

Botoks, kreme protiv starenja i lifting lica su najočigledniji načini da vaše lice izgleda mlađe, ali nisu jedini. Odabirom prave boje kose nakon 40. godine, vrlo lako možete sakriti godine. Evo šta treba da pitate svog frizera kako biste uspešno osvežili kosu i izgledali mlađe.

Hladni smeđi tonovi imaju tendenciju da crte lica učine grubljim naglašavajući mrlje i bore, a takođe mogu učiniti da koža izgleda dosadno i umorno.

Naprotiv, podloga u toploj smeđoj nijansi, kao što su čokoladna i crvenosmeđa, može „zasladiti“ crte lica, dajući mu „toplinu“ i učiniti da izgledate mlađe.

Za još intenzivniji efekat protiv starenja, opredelite se za pramenove u boji meda, ili čak crvenosmeđe pramenove, koji ne samo da će učiniti da vaša kosa izgleda zanimljivije, već će je i dodatno osvetliti, bez stvaranja jakih kontrasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Takođe vredi pomenuti pramenove u boji karamele koji su univerzalno laskavi izbor i koji vole mnoge poznate ličnosti, kao što su Dženifer Lopez, Penelope Kruz, Karla Bruni, Viktorija Bekam, Eva Longorija i Sindi Kraford, ne samo zato što su izuzetno laki za održavanje, već i zato što „skrivaju” godine.

Bez obzira na vaš stil, zapamtite da "topla" smeđa baza i prirodni, svetli pramenovi čine jednačinu za mlad i svežiji izgled.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group