Amal Kluni je promenila frizuru i izgleda potpuno drugačije

U slučaju da razmišljate o promeni frizure ili želite da ofarbate kosu u novu boju, morate da vidite najnoviji izgled Amal Kluni.

Zimski trendovi sugerišu da usvojimo tamnije nijanse u kosi, a advokatica i aktivistkinja je odlučila da svojoj kosi pruži malo topline. Uz pomoć slavnog frizera, „Dimitris Hair“ koji je zadužen za njenu frizuru, Amal Kluni u poslednjoj objavi na Instagramu, izgleda da se rastala od tamne kose, usvajajući bogatiju, topliju, braon boju, poput one u nijansi čokolade.

Nova, smeđa boja njene kose, još više je osvetlila njen ten, dok su suptilni pramenovi na smeđoj kosi, dali 3D efekat njenoj frizuri i učinili da izgleda lepše i živahnije.

”Beautiful Amal” Glam for #amalclooney by urs truly #dimitrishair x @thewallgroup” stoji u opisu fotografije koju je frizer postavio na svoj Instagram na kojoj pozira rame uz rame sa Amal, izazivajući pozitivne komentare obožavalaca i pratilaca.

Naravno, nije bilo malo onih koji su imali poteškoća da prepoznaju Amal, komentarišući da osim njene kose, izgleda da se nešto dogodilo i njenom licu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group