7 stvari koje treba da znate ukoliko želite da postanete plavuša

Uvreženo je mišljenje da se plavuše bolje zabavljaju, da su uspešnije i bogatije i naravno, muškarci ih više vole.

I danas svetom kruže vicevi o intelektualnim sposobnostima plavuša i često bivaju ismevane. Međutim, prisetimo se blistave i neprevaziđene Merilin Monro, Grejs Keli, Šeron Stoun, Skarlet Johanson i princeze Dajane... Anđeoski izgled i čelični karakter doveo je ove lepotice do velikog uspeha u karijeri.

Ukoliko ste se odlučili za radikalne promene i želite da se priključite razigranim, provokativnim i prelepim plavim ženama predlažemo da se upoznate sa detaljnim vodičem za akciju "Postajem plavuša."

1. Finansijsko pitanje

Plava kosa zahteva posebnu negu. Vaš novčanik treba da bude pripremljen zbog činjenice da nova boja treba da se održava i ažurira svakih 4-10 nedelja.

2. Oslonite se na profesionalce

Možda volite slikarstvo, ali ukoliko odlučite da se ofarbate u plavo potražite pomoć frizera. Možete ugroziti ne samo izgled kose, već i zdravlje. Sa frizerom morate biti iskrene i reći mu kojim sve preparatima tretirate kosu, ove informacije će vam pomoći da odaberete pravi tip boje, a samim tim i povećati vaše šanse za dobijanje željene nijanse.

3. Sam svoj majstor

Ako odlučite da uzmete stvari u svoje ruke, zapamtite: preporučuje se da proces bojenja počnete sa zadnje strane glave, gde je obično tamnija kosa, a zatim krenete ka prednjem delu. Potrebno je striktno u skladu sa preporukama na pakovanju zadržati boju na kosi tačno prema određenom vremenu, u suprotnom rizikujete da oštetite kosu.

4. Velike promene

Brinete i vlasnice prirodno tamne kose postaju plavuše mnogo teže nego devojke sa svetlo braon kosom. Budite spremne na činjenicu da je možda potrebno nekoliko farbanja i posvetljivanja, pre nego što dobijete nijansu o kojoj maštate.

5. Posebna nega

Plave farbe za kosu obično sardže visoki sadržaj amonijaka. Imajte na umu da će tekstura kose postati primetno lošija. To će zahtevati korišćenje manjih doza šampona i veće doze balzama.

6. Prava nijansa plave

Plava može imati nekoliko nijansi. Postoje tople nijanse plave, poput med plave, ali i hladne nijanse, poput pepeljasto plave. Izaberite onu koja najbolje pristaje vašoj koži. Bolje je, naravno, da se posavetujete sa stručnjacima i pažljivo odaberete ton plave kose.

7. Promene u šminkanju

Promena boje kose neminovno podrazumeva promene u načinu šminkanja. Možete promeniti boju karmina, pudera, olovke za konturu, boju rumenila. Razmislite o svim detaljima svog novog imidža - možda bi trebalo da promenite i boju svoje omiljene odeće.

Kao što možete videti, postati plavuša, nije samo puko pešačenje do frizera. Možda sada mnoge dame razmišljaju da li da postanu "taoci hidrogen peroksida", ali, ispitivanja javnog mnjenja pokazuju da 60% muškaraca preferira plavuše, oni veruju da su plave lepotice nežna stvorenja koja osvajaju ženstvenošću i treba da budu zaštićene, čuvane i negovane. Takođe, 22% plavuša se udaje za bogate muškarce. Dakle, plavuše su prave lepotice, a lepota će spasiti svet.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group