6 zabavnih boja za vašu kosu

Više slika

Više slika

Ako ste svesno moderna devojka, onda je sasvim prirodno da vam posle nekog vremena dosadi vaša prirodna boja kose.

Gledajući poznate zvezde i modele u modnim časopisima, videli smo zanimljive frizure i boje kose. One hrabro eksperimentišu sa svojim izgledom. Trendovi se menjaju svake sezone, ali stručnjaci preporučuju da izaberete boju kose koja odgovara vašem tonu kože i nadopunjuje ukupnu ličnost i vaš stil oblačenja.

Ovih dana, postoji mnogo opcija za bojenje kose, u rasponu od trajnih do privremenih ili polutrajnih, pa čak i jednokratnih preparata. Izbor boja je prilično širok, od lepih pastelnih svetlih nijansi do neonskih boja.

1. Zelena

Keti Peri promovisala je trend zelene boje neko vreme. Ona je koren kose ostavila u svojoj prirodnoj, crnoj boji kose, dok je ostatak obojila u zeleno. Možda i vi možete da pokušate ovako nešto. Ostavite koren u svojoj prirodnoj boji, a ostatak obojite u boji po izboru.

2. Pink

Pink je bila veoma popularna boja kose dugo vremena kod poznatih ličnosti. Ako želite pank i izgled rok zvezde možete da obojite svoju kosu u svetlo roze ili pink za Barbi look. Sijena Miler izabrala je svetlo roze pramenove.

3. Plava

Svetlo plava kosa sa akcentima u električno plavoj boji samo je još jedan predlog koji su poznate zvezde pokazale. Plava je poput zelene, odlična za pramenove i veoma je upadljiva boja kose. Keti Peri i Rijana su se odvažile i hrabro ponele ovu boju.

4. Crvena

Kada birate crvenu boju za vašu kosu, možete izabrati boju bakra, zlatnu ili tamne tonove crvene, zavisno od toga koliko jasne i oštre krajnje rezultate želite. Rijana je podržala hrabro crvenu neko vreme, dok su ostale slavne dame izabrale trezvenije verzije ove boje.

5. Zlatna

Obično, ovo je najbezbednija boja i dobar je izbor za blaže promene vašeg izgleda. Međutim, najsvetlije nijanse zlata mogu izgleati zaista “ludo”, a vi možete da obojite celu kosu ili samo po neki pramen.

6. Ljubičasta

Kelli Ozborn je žena koja dobro nosi ljubičastu boju kosu. Ona je izabrala neku vrstu svetlo ljubičaste, koja nije previše svetla i fanki, ali nije ni previše trezvena. Ljubičasta boja je u trendu. Ukoliko želite da kosu obojite u ljubičasto, izaberite nijansu prema svom tenu. Možete ići ka svetlim ili neon ljubičastim, električno hladnim ili čak tonovima lavande.

Kada planirate da drastično promenite boju kose, posetite frizera koji dobro razume teksturu kose i koji će vam preporučiti šampone u skladu sa vašom kosom. Samo bojenje vaše kose nije kraj priče, morate je održavati dobrim proizvodima za negu boju kose, jer ove boje imaju tendenciju brzog ispiranja.

Zato samo napred, i hrabro isprobajte novi izgled!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group