5 stvari koje bi svaka brineta trebalo da zna

Od nege kose do pravilnog odabira proizvoda, ovi saveti će vam pomoći da izvučete najviše iz svoje boje kose...

Postoji gomila saveta i trikova za kosu koji su namenjeni plavušama, sa implicitnim razumevanjem da je nega smeđe kose na neki način manje zahtevna, odnosno da je održavanje takve kose mnogo lakše. Međutim, postoji nekoliko stvari koje svaka brineta treba da zna o svojoj kosi. I, verovale ili ne, ovi saveti su od velike pomoći kada je u pitanju lični stil.

Primera radi, ukoliko ste baš ovih dana svoju kosu počastile bogatom smeđom nijansom, verovatno ste otkrile da se vaš izbor šminke poprilično izmenio. Slično je i sa garderobom, pa čak i sa načinima na koje stilizujete svoju kosu.

U današnjem svetu prepunom različitih proizvoda i trendova, nije uvek lako znati šta je najbolje za tamnu kosu. Zbog toga je važno imati nekoliko ključnih saveta u arsenalu kako bi se održala i poboljšala lepota tamnijih tonova.

Tamne nijanse kose donose svoj šarm i karakter, ali isto tako zahtevaju određenu pažnju i negu kako bi ostale sjajne, zdrave i atraktivne.

U galeriji vas čeka nekoliko saveta koje bi svaka brineta trebala da zna...

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group