Beauty - Kosa

30 zadivljujućih frizura za kratku kovrdžavu kosu

Pomislili biste da se u kratkoj kosi krije sasvim malo šarma.

Ako tome još dodate pregršt loknica koje vas neretko ne slušaju, tek tada ste obeshrabreni po pitanju njenog stilizovanja. Ali da ne mora da bude tako, i da kratka kovrdžava kosa ima svojih finesa i prednosti, pokazaćemo vam upravo danas.

 

Neretko su kovrdžave lepotice provodile sate i dane u frizerskim salonima, trpeći pri tom brojne agresivne tretmane kako bi koliko toliko ispravile svoje lokne. Međutim, dani skrivanja teksture (čitaj: loknica) su završeni! Vreme je da se prigrli prirodnost i da se istakne lepota koja se krije u tim nestašnim loknama. 

Svaka je lokna priča za sebe, zato joj treba i posebna frizura. Bilo da tražite način kako da stilizujete svoju loknastu kosu pri odlasku na posao ili planirate odlazak u noćni provod, uz predloge koje možete pronaći u našoj galeriji, vaše lokne će biti doprinos vašoj fantastičnoj pojavi. Krakte kovrdže nose u sebi dozu glamura i neprevaziđenog stila, zato im dozvolite ovog leta da se izraze. Ne sputavajte ih, već ih prepustite vetru, a vi se lično, prepustite trenutku.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group