30 jesenjih trendova kada je bojenje kose u pitanju

Sa toplim vremenom i letnjim bojama smo se zvanično pozdravili.

Vreme je da priliku pružimo jesenjem koloru, kada je boja kose u pitanju. Ove jeseni definitivno su u centru pažnje tamnije i bogatije nijanse, koje na predivan način dočaravaju period koji nas okružuje. Jesenje boje, koje objedinjuju žute, narandžaste, crvene, ljubičaste, bordo, braon i zelene tonove, dovoljna su inspiracija za pronalaženje savršene nijanse za farbanje kose.

Sezonska pomeranja nas često navode na poželimo neku promenu povodom svog izgleda. Promena boje kose je suptilna i vrlo privlačna promena, koja će vas sigurno oraspoložiti u hladnim danima koji slede. Rešeni da vas inspirišemo i omogućimo vam da pronađete boju koja će promeniti vaš izgled i navesti vas da začarate sve oko sebe, sakupili smo za vas u našoj galeriji najatraktivije jesenje trendove kada je bojenje kose u pitanju.

Među najupečatljivijim bojama je svakako ružičasto-zlatna varijanta. Nijansa vašeg omiljenog nakita (i cipela), a možda i futrole mobilnog telefona, savršena je za isticanje vašeg istančanog ukusa ove jesni. Za istinske ljubitelje plavih nijansi, tu je biserno-plava kombinacija koja će vam podariti prefinjen izgled bez mnogo truda. A ako se osećate dovoljno smelima da isprobate neke neuobičajene boje pink tonovi su vaš adut u rukavu ove jeseni.

Još početkom leta srebrni tonovi su postali opšti hit, a čini se da i u jesenjem periodu ne silaze sa scene. Varijacije srebrnkastih boja su neverovatne, što vam omogućava da im pružite šansu i osećate se poput istinske snežne kraljice. Svakako i boje meda su tu, kao i odvažni narandžasti i tonovi boje zrele jagode. Gotovo da je nemoguće odlučiti se za najlepšu boju, a taj "težak" izbor ostavljamo vama.

Ž.J.

Izvor: Hairrfashion

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group