3 hit boje kose koje morate isprobati ovog leta

Da odmah pređemo na stvar - zlatno plava, morska plava kao i narandžasto crvena su apsolutni hit kada je ovo leto u pitanju.

Da li zbog celokupne ove situacije sa pandemijom, ili zbog toga što smo predugo imali priliku da zasijamo samo u okviru sopstvenog doma, tek najnoviji trendovi kada je izbor savršene letnje frizure u pitanju akcenat stavljaju na radikalnu promenu.

A postoji li bolji način da se tako nešto izvede od drastične promene boje?

Boje za kosu su ove sezone takve da zahtevaju svakojake komentare, radoznale poglede okoline i eksperimentisanje do krajnjih granica. I ne, nećemo to nazvati nikakvom posebnom hrabrošću, radije ćemo reći kako je došlo vreme da se vratimo u svet nakon više od godinu dana izolacije, i to u velikom stilu!

Zato zaboravite na one isprobane, već viđene, rekli bismo – dosadne nijanse poput sigurne crne, opuštene kestenjaste ili platinasto plave. Umesto njih, ovoga leta usudite se da isprobate zlatno plavu, morsko plavu i narandžasto crvenu boju!

Zapravo, u obzir dolaze svi svetliji (čitajte: drečaviji) tonovi poput oranž i svetlo crvene, svetle okean-plave (čak i one koja se na momente čini zelenkastom!) kao i nešto življe zlatne boje (za razliku od hladnih pastelnih tonova koji su dominirali proteklih godina bar kada su plavuše u pitanju).

Photo: Pinterest

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group