20 predivnih svadbenih frizura za buduće mlade sa kovrdžavom kosom

Nepisano je pravilo da žene uvek žele ono što nemaju.

Ako imaju ravnu kosu, maštaju o loknama i trude se da naprave lepe uvojke, dok ono o čemu devojke sa kovrdžavom kosom sanjaju je zaglađena ravna kosa koja pada preko ramena. Ako odlučite da date priliku svojoj prirodnoj lepoti, možete da otkrijete zašto vam je Majka Priroda podarila kosu kakvu imate. Upravo dan vašeg venčanja je onaj kada treba da budete predstavljeni u svoj svojoj prirodnoj lepoti.

Ovom prilikom zavirili smo svet predivnih frizura koje su namenjene devojkama sa veselim loknama, koje planiraju da stanu na "ludi kamen". Ako ste mislili da je kovrdžava kosa nezahvalna za oblikovanje i izradu frizura, upravo ovi predlozi koje smo sakupili za vas u našoj galeriji će vam dokazati suprotno. Zapravo ono što ćete pred sam kraj ovog članka shvatiti je da ste zapravo blagosloveni vašim nestašnim loknama.

Valovita kosa i veseli uvojci bez mnogo truda doprinose romantičnom izgledu a upravo to je efekat koji će vam trebati na venčanju. Sa loknicama teško da možete da pogrešite jer svaki novi pramen doprinosi teksturi frizure, naročito ako imate kosu prefarbanu u više nijansi.

PODIGNUTA LOKNASTA KOSA

Kako bi svoju kovrdžavu kosu podigli i istakli gracionost svog vrata i nakit koji ste odabrali za venčanje, poslužite se izradom pletenice, ukosnicama, češćljićima ili pravljenjem elegantne punđe. Podignuta loknasta kosa može zadržati svoj razbarušen izgled ili biti po vašoj želji maksimalno zaglađena. Ne ustručavajte se da otpustite po neki pramen jer će tako frizura delovati prirodnije.

POLU – PODIGNUTA LOKNASTA KOSA

Ukoliko volite osećaj puštene kose ali ne želite da vam smeta na licu tokom ceremonije venčanja, naš predlog su vam polu – podignute varijante frizura koje izgledaju tako senzualno. Od jednostavnih do nešto zahtevnijih varijanti, od kojih je svaka namenjena isticanju vašeg šarma.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group