Moda - Trend

Ženske kožne pantalone sa manžetnama – apsolutni HIT ove zime

Ako volite klasične odevne predmete, one koji nikad ne izlaze iz mode vaš izbor treba da budu kožne pantalone.

Ove godine primetan je osvrt na kožne detalje, kako po pitanju suknji, haljina, mantila, blejzera, jakni tako i pantalona, od kojih danas izdvajamo vrstu koja posebno privlači pažnju. U pitanju su kožne ženske pantalone sa manžetnama. Jednostavno savršene za svakodnevni autfit, poslovni stajling, svečane događaje ali i noćne izlaske.

Sve što treba da uradite jeste da odaberete vašu omiljenu boju i kroj, a mi ćemo vam pokazati kako da ih kombinujete sa gornjim odevnim predmetima poput košulja, rolki, bluza i blejzera. Među najpopularnijim krojevima su one sa visokim strukom, oversized varijante i vrlo uske koje deluju veoma šik.

KOMBINACIJE SA KOŠULJAMA, BLUZAMA I DŽEMPERIMA

Ako ste u potrazi sa savršeno opuštenim i jednostavnim poslovnim stajlingom odaberite crni džemper i crne kožne pantalone ravnog kroja sa manžetnama. Elegancija i ležernost na istoj slici. Takođe ako vam je potrebna nešto prefinjenija varijanta odevanja, potražite ovesized kožne pantalone i belu košulju sa volanima. Ako ste u potrazi za savršenom večernjom odevnom kombinacijom, prozirna crna bluza i braon kožne pantalone dubokog struka mogu da budu vaš savršen potez.

KOMBINACIJE SA BLEJZERIMA, JAKNAMA I KAPUTIMA

Ukoliko tražite jednostavnu svakodnevnu kombinaciju naš predlog je da odaberete sivi kratki kaput u duetu sa uskim crnim kožnim pantalonama sa manžetnama. Takođe ako je vaš favorit jakma od veštačkog krzna crne boje, ona će vam odlično stajati uz crne kožne pantalone. Bordo blejzer je idealan izbor za uske crne kožne pantalone, što će vam obezbediti vrlo privlačan poslovni izgled.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group