Zara haljina kojom su opsednuti korisnici društvene mreže TikTok

Iako je za mnoge TikTok platforma iz druge „ere“, koju ne mogu (ili ne žele bolje) da razumeju, ipak, uticaj ove društvene mreže na život i zaista na modu je neosporan.

Od poslova sa modnim brendovima do uvek viralnih artikala koji postaju „trend” zbog platforme, uticaj TikTokera na modu je veliki. To potvrđuje i opsesija koju korisnici imaju određenom Zara haljinom.

Iako brend nema potrebu za reklamiranjem (Inditex je brend koji svake godine ima milijarde profita), preko platforme se broj kupaca povećava. To se može videti iz najnovije viralne Zara haljine koja je obišla platformu.

@carla.rayy What do you guys think?!?! #zara #zarapinkdress #zarahaul #zaradress #petitedress #petiteoutfit #petitefashion #smallchesttips ♬ som original - g🎧

Već nekoliko meseci, feedovi korisnika na TikTok-u su preplavljeni haljinom brenda Zara. Tačnije, mnogi TikTokeri postavljaju video snimke isprobavanja ove haljine.

Ako postoji jedan trend na TikTok-u koji se ne može pobediti, to je moda 2000-ih. Društvena platforma je jedan od razloga za uspon Y2K mode. Ipak, sa ovom Zara haljinom, čini se da TikTokeri isprobavaju plodove minimalizma koje je donela moda 90-ih.

@supercoolexploradora Saw a tiktok & purchased immediately, unboxing Zara pink silk dress 💘 #zara #zarahaul #springfashion2022 #fyp #ShowUsYourDrawers ♬ brutal vogue - Alex Chapman

U pitanju je midi satenska slip Zara haljina. Haljina ima tanke bretele koje se spajaju pozadi i otvorena leđa. Haljina je prilično jednostavnog dizajna, dok svojim krojem odgovara svim tipovima tela.

Dobre vesti se nastavljaju, jer ova Zara haljina košta manje od 50 evra. Konkretno, njena cena iznosi 4.590 dinara. Prilično dobra cena, ako uzmete u obzir da sada, u kolekcijama brenda, možete pronaći i odeću po višim cenama. Haljina dolazi u dve nijanse, roze i beloj. Ali iz onoga što vidimo na TikTok video snimcima, roze haljina je izgleda "osvojila" srca korisnika.

Ako uzmete u obzir da većina videa sa ovom haljinom ima više od 100.000 pregleda, razumemo zašto je rasprodata. Ipak, na srpskom sajtu ćete naći istu haljinu Zara u beloj boji, koja je jednako elegantna i seksi kao i roze.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group