Moda - Trend

Zadivljujuće haljine sa printom i četvrtastim izrezom oko vrata

Tkanine sa printom skrenule su na sebe posebnu pažnju ove godine.

Različite vrste printa viđamo na bluzama, pantalonama, suknjama a sad je došao red i na haljine. Ali ne bilo kakve, već one sa četvrtastim izrezom oko vrata. Ovakva vrsta dekoltea se ne sreće tako često, zbog čega deluje vrlo privlačno i stilski. U redovima koji slede podelićemo sa vama ideje za kombinovanje ovakvih haljina sa vašom obućom i aksesoarima. Ali pre toga treba da odaberete print koji vam deluje pripamljivo, kao i dužinu haljine. Zvonaste haljine i A-krojevi su najtraženiji, kao i karirani i cvetni dezeni.

MINI I HALJINE DO KOLENA SA ČETVRTASTIM IZREZOM I PRINTOM

Ako želite da postignete senzualan stajling ovog proleća odaberite sivu haljinu do kolena sa nežnim kariranim printom, koja će vam savršeno pristajati uz crne potpetice, naočare sa velikim okvirima i kožnu žensku torbu boje trule višnje. Ukoliko je pak vaš izbor mini haljina dugih rukava u sivom koloru sa printom, možete njenu lepotu istaći kaišem u braon boji. Takođe kombinacija koju ne bi trebalo da propustite je ona u vidu nežne bele haljine sa cvetnim printom kao stvorene za prve prolećne šetnje. Uz nju će vam pristajati lagane sandale u neutralnom koloru.

MIDI I MAKSI HALJINE SA ČETVRTASTIM IZREZOM I PRINTOM

Ako je vaš izbor za ovo proleće karirani print ne propustite priliku da istaknete lepotu vaše midi haljine sa ovim otiskom i četvrtastim izrezom oko vrata. Combat čizme i mala kožna torba su savršen dodatak ovakvoj pojavi. Takođe ako vam je potrebna haljina nešto svečanijeg izgleda, potražite crnu midi varijantu sa polka tačkicama koja će vam uz crne duboke čizme odlično stajati.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group