Zaboravite mini suknje, ovo je novi stil koji ćemo viđati svuda ovog proleća

Vreme je da se odmorite od farmerki...

2023. je godina teksas suknji i ove godine će se nositi više nego ikada.

Farmerke i dalje zauzimaju posebno mesto u našim srcima – u ovom trenutku vas podsećamo da su najpoznatije farmerke na svetu (Levi's 501) napunile 150 godina, a ako ih već nemate u svojoj kolekciji, vreme je da posetite vintage prodavnice u vašem gradu i nabavite par.

Međutim, vratimo se glavnom junaku ovog članka, odnosno teksas suknjama. Moramo priznati da teksas suknje nisu novo otkriće. Nosile su se 90-ih i 2000-ih, ali su poslednjih nekoliko godina izgubile popularnost. Sve se promenilo poslednjih sezona, tačnije od 2020. godine, tako da sada imamo posla sa odevnim komadom koji je postao viralan na TikTok-u i dodat je u garderobu najpopularnijih fashionista.

Balenciaga

Altuzarra

MM6

Fendi

Duge teksas suknje (i maksi suknje uopšte) su ponovo kul i popularne. Moda je ciklična, to svi znaju, pa je bilo samo pitanje vremena kada ćemo videti njihov povratak. Teksas suknje koje su privukle našu pažnju na modnim pistama bile su maksi -uglavnom-, smele, udobne, ponekad i sa izrezima. U kolekciji Maison Margiela teksas suknje su bile ispunjene rupama, Balenciaga je predstavio modele sa velikim izrezom napred, Altuzarra je odabrala grunge stil, dok je Fendi predstavio suknje ispunjene logom brenda.

U galeriji pogledajte novitete iz aktuelnih kolekcija i na vreme se pripemite za prolećnu sezonu.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group