Za svaki dan - kežual haljine savršene za prve septembarske dane

Letnja kežual haljina je jedan od najprijatnijih odevnih komada za koji se možete odlučiti tokom leta, ali i jeseni.

One su prijatne, lepe i idealne za svakodnevno nošenje. Ipak, potrebno je da znate neke male trikove o stilu haljine koju birate kako biste ih na pravilan način kombinovale sa aksesoarima i učinile neodoljivim odevnim komadom.

Bez obzira da li odaberete mini, midi ili maxi model, prva stvar je paleta boja koju možete odabrati. To može biti haljina u pastelnim nijansama, haljina ukrašena cvetnim printom ili modeli sa čipkastim detaljima. Nosite haljine napravljene od prirodnih materijala u kombinaciji sa teksas jaknama – ovo je idealna formula za dnevni izlazak.

U zavisnosti od prilike, možete se odlučiti za sandale, patike ili za baletanke. Uz haljinu uskladite i ostale aksesoare - šešir, nakit, ogrlicu ili narukvice i ne zaboravite naočare za sunce. Ukoliko želite da izgledate lepo i ženstveno u kežual haljini, ne morate uvek da svoj izgled upotpunite aksesoarima. Ponekad je sam dizajn haljine dovoljan – birajte zanimljive krojeve, gola ramena ili otvorena leđa.

U galeriji pogledajte inspirativne predloge.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group