Za savršen izgled na plaži potrebna su vam samo 3 odevna komada

Pronašli smo recept za savršen izgled na plaži i podelićemo to sa vama.

Prvo, odeća za plažu mora uključivati kupaći kostim i to onaj zbog kojeg se, pre svega, osećamo dobro kada ga nosimo. Zatim, recept za savršen izlged na plaži tako uključuje „pozamašnu dozu“ udobnosti, jer leti, a posebno kada idemo na plažu, naš stajling mora da se odlikuje lakoćom. Letnje odmore čekamo cele godine i nećemo trošiti vreme na kreiranje komplikovanih odevnih kombinacija.

Kada smo pod suncem, želimo odeću koja nam nudi udobnost i stil u isto vreme. Da ne biste razmišljali o tome da li odeća koju nosite na plaži kombinuje praktičnost, udobnost i stil, dovoljna su 3 komada. Bez mnogo procedura, ako želite da ponesete nekoliko stvari sa sobom na odmor i ne želite da razmišljate šta uz šta ide, postoje 3 modna predmeta koja će vam ponuditi ovu pogodnost.

Otkrijte ih u nastavku:

Košulja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Skye (@_jessicaskye)

Košulja je odevni predmet koji se može nositi tokom cele godine i, manje-više, svuda, a kamoli na plaži sa kupaćim kostimom. Fantastičan izbor, posebno ako izaberete model od lana ili u smeloj nijansi. Za izgled na plaži, dovoljno je da izgled upotpunite šortsom ili pantalonama i imaćete elegantan letnji autfit.

Sarong

Donoseći vam sofisticiranost i eleganciju, sarong suknja je fantastičan komad za kombinovanje sa vašim kupaćim kostimima. Dobra stvar ovog autfita je što ga možete nositi na plaži, ali i uz majicu i sandale za šetnju Ili sa majicom i visokim potpeticama u noćnom izlasku.  

Co-ord set

Ako je jedna stvar sigurna, to je da vam Co-ord set svakako treba na moru. Praktičan je, moderan i neverovatan svestran. Ovde se možete igrati sa raznim kombinacijama i odabrati setove sačinjene od košulje kratkih rukava i šortsa ili sa suknjom sve dok su u istoj boji. Takođe možete zameniti japanke za plažu elegantnijim sandalama i nastaviti sa ovim izgledom u šetnji ostrvom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group