Za ručak, kancelariju, noćni izlazak: Kako nositi Zara blejzer koji je postao viralan?

Ako svako godišnje doba ima svoje komade koji se pojavljuju u našem ormaru, onda je blejzer lider prolećne sezone.

Ovo je jedan od najvažnijih odevnih komada za prolećne mesece, koji možete da nosite od jutra do mraka uz različite kombinacije. Nove kolekcije brendova koje su upravo lansirane nude širok izbor dizajna i boja, tako da možete odabrati svoje favorite prema sopstvenom stilu. Međutim, Zara blejzer uspeo je da osvoji srca svih modnih influensera.

Tačnije, reč je o belom lanenom blejzeru, koji ima kaiš koji naglašava struk, pripada novoj kolekciji Zara i uspeo je da postane viralan, posebno na TikToku.

Otkrili smo video modnog stručnjaka @whatemwore, koja ima skoro 350 hiljada pratilaca i više od 2,5 miliona lajkova na objavama koje gledaju žene širom sveta zbog ideja i stilskih saveta koje ona predlaže.

U nedavnom video snimku koji je objavila, predlaže različite načine nošenja viralnog belog Zara blejzera u raznim prilikama.

Za ručak: Trendseterka je kombinovala beli blejzer sa belim grudnjakom, farmerkama, belim štiklama i belom torbicom.

Za noćni izlazak: Za tu priliku odabrala je belo odelo, kombinujući sako sa parom krojenih pantalona visokog struka i parom cipela za zabavu. Alternativa koju predlaže je da ga nosite sa šortsem i belim visokim potpeticama.

Za kancelariju: Za elegantan kancelarijski izgled, ona predlaže kombinovanje blejzera sa crnim pantalonama visokog struka i svetloplavom košuljom, crnim štiklama sa četvrtastom potpeticom i crnom kožnom torbicom.

Za ležeran izgled: Ako želite da nosite ovaj blejzer u ležernoj šetnji gradom, možete ga kombinovati sa farmerkama, belom majicom bez rukava, belim patikama i torbom.

Pogledajte video ovde:

@whatemwore Styling my new Zara blazer ☺️💘#ZARAOutfitIdeas #ZaraWorkOutfits #NeutralOutfitIdeas #styling #waystowear ♬ Give Me Promiscuous (TikTok Edit) - Remix - Xanemusic

Zara blejzer

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group