Vrhunska pojava u letnjim haljinama s jednim ramenom i volanima

Ako volite izazvne letnje haljine, imamo nešto posebno za vas!

Nešto što otkriva taman toliko da zgolica maštu i čini vašu pojavu vrhunskom. Lepršave letnje haljine sa jednim ramenom i dodatkom u vidu volana. Neodoljivo i toliko seksi da ćete poželeti da ih ovog leta nosite svuda. Sakupili smo za vas ne jednom mestu pregršt najinteresantnijih haljina ovog stila, a naša srdačna preporuka je da odaberete neku upečatljive boje ili cvetnog, prugastog ili tačkastog printa.

MINI HALJINE S JEDNOM RAMENOM

Ne postoji ništa lepše od izazovnih letnjih mini haljina. Još ako toj slici dodate atraktivne volane i oduzmete jednu bretelu na ramenu, učinak je zadivljujući. Ako želite da istaknete ležeran stil koji zrači šarmom, predlažemo vam da potražite neku nežnu pastelnu boju. Izazovniji izgled postići ćete sa nekom upečatljivom bojom poput crvene i narandžaste, a vrlo seksi ćete se osećati u esencijalnim roze varijantama. Leopardov print je nezaobilazan ovog leta, i u pogledu ovih haljina, zato mu obezbedite mesto u svom ormaru. Ne zaboravite na naočare velikog okvira koje su vaš pratilac na svakom koraku.

MIDI I MAKSI HALJINE S JEDNIM RAMENOM

Svetlo siva haljina sa volanima na jednom ramenu u kombinaciji sa smeđom torbom i bež sandalama, deluje tako šik i trendi, da ovu kombinaciju ne treba da propustite. Ako preferirate sportsku vrijantu, za vas je kao stvorena kombinacija crnih i belih tačkica, na kontrastnoj osnovi. Ne zaboravite pritom udobne patike i naočare sa zatamnjenim staklima. Midi i maksi letnje haljine s jednm ramenom i volanima savršeno izgledaju uz prugaste printove.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group