Viktorija Bekam lansira liniju odeće za svaki tip ženskog tela

Kapsul kolekcija VB Body nudi jednostavnu eleganciju i linije koje pristaju svakom ženskom telu.

Viktorija Bekam je upravo lansirala kolekciju VB Body, koju opisuje kao „moda u svom najčistijem obliku, proslava jednostavnosti“.

Komadi koje VB Body predstavlja u novoj kolekciji uključuju crop topove, topove na jedno rame, haljine mini i midi dužine, helanke i pencil suknje, čija je karakteristika da pristaju uz telo naglašavajući njegovu liniju, dok su svi komadi dostupni u veličinama od XSS do XXL.

Paleta boja je neutralna (bela, crna, braon, roze), sa izuzetkom nekih komada dostupnih u crveno-narandžastoj boji. Svaki komad kolekcije napravljen je od luksuzne pletene vunene tkanine, dizajnirane isključivo da oblikuje i laska svakoj ženskoj silueti.

Kako Viktorija Bekam navodi u najavi za lansiranje linije, ova kolekcija je povratak temeljima DNK brenda. "Ženstvenost i senzualnost su osnove VB Body kolekcije.“

Lansiranje VB Body otvara novo poglavlje za brend Victoria Beckham, koji se poslednjih godina povezuje isključivo sa finim krojevima i kombinezonima, uz praćenje opšteg modnog trenda koji podržava osnažujuće oblačenje koje je namenjeno svakom ženskom tipu tela.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group