Moda - Trend

Veseli odevni predmeti i aksesoari sa resama

Ako se pitate kako razveseliti jesen koja je pred nama, imamo predlog za vas, a on se zove – rese.

Ove jeseni jedan trend postaje sve izražajniji, a ogleda se u vidu odeće i aksesoara koji na sebi imaju rese. Ono malo modnih revija koje su uspele da se održe tokom 2020. godine, predstavile su detalje u vidu resa na predivan način. Ako želite da postignete oštar i izvanredan izgled tokom prelaznog perioda koji je pred nama, rese su sve što vam trena.

Savršeno pristaju kao dodatak suknjama, jaknama, ženskim torbama ali i mnogim drugim odevnim predmetima i aksesoarima koje žene obožavaju. Antilop je materijal koji obožava rese, jer kompletnoj pojavi donosi neverovatno osveženje. Ako ste u potrazi za boho utiskom i dobrim vibracijama ove jeseni, detalji u obliku resa, su nešto što ne treba da propustite.

Jesen voli klasiku i tamnije tonove, ruku pod ruku sa neutralnom paletom. S toga vaš izbor kada su odevni predmeti koje ćete kombinovati sa naprimer jaknom sa resama mogu da budu uske farmerke, ili tamnija cvetna haljina. Mogućnosti su neverovatne jer rese uveseljavaju vašu pojavu i čine je dopadljivom.

Ako je vaš izbor odvažna suknja sa resama, fantastično ćete izgledati uz belu rolku i jednostavne crne gležnjače. Ženske torbe sa resama su neizostavan detalj koji je primetan na svakom koraku ali nenametljiv. Mogu vam poslužiti kao dnevne varijnate ali su isto toliko poželjne za noćne izlaske. Lagane bluze sa resama i duboke kožne čizme neke izražajne boje su kao stvorene da uveličaju ovu jesen.

Poigrajte se resama i osetićete jesen u svoj njenoj lepoti.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group