Very Peri: 20 artikala u glavnoj boji 2022. godine

Na osnovu modnih pista za proleće 2022, već znate da će srećne, optimistične boje poput fuksije i smaragdne dominirati narednim mesecima. Međutim, ne smete propustiti glavnu boju 2022. prema Institutu Pantone.

Čuvena kompanija proglasila je za boju godine nijansu "Very Peri".

"Very Peri" je opisana kao posebna nijansa plave i odražava promenu koju smo svi doživeli u karantinu s obzirom na pandemiju.

Kako kažu u poznatoj kompaniji, boja "udaljuje" tradicionalnu plavu sa "energijom i entuzijazmom" koje emituje crvena. „Dok se krećemo u svet promena bez presedana, Pantone 17-3938 Very Peri pokazuje vedro raspoloženje i dinamično prisustvo koje promoviše kreativno izražavanje.

Po prvi put ove godine, brend je odlučio da kreira novu nijansu. Da bi to postigao, Pantone je pomešao plavu sa ljubičasto-crvenom.

Da li ste već spremni da počnete da bojite svoj garderober novom nijansom, od šminke i garderobe do zidova u dnevnoj sobi?

U potpunosti vas razumemo, zato smo pronašli najlepše komade na tržištu u nijansi Very Peri.

Možete diskretno da ugradite svežu nijansu u svoju garderobu tako što ćete dodati komad nakita ili mali dodatak ili se odlučite za smeli izgled „Very Peri“ od glave do pete.

 U galeriji pogledajte kakve smo modne komade pronašli u aktuelnim kolekcijama modnih brendova. 

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group