Večernji stajlinzi bazirani na klasičnim komadima ženske garderobe

Već imate ovogodišnji parti autfit u svojoj garderobi, ali toga verovatno niste ni svesne. 

Već smo mnogo puta govorili o važnosti basic komada i kapsul kolekciji koja je jako važna za lični stil svake žene. Kao što znate, kompletnu garderobu čine osnovni komadi kao što su farmerke, crna suknja, bela košulja itd, odnosno komadi koji deluju kao platno na kome možete eksperimentisati sa različitim kombinacijama.

Još jedan razlog zašto toliko poštujemo osnovne komade je taj što se mogu prilagoditi svakoj mogućoj prilici. Od najležernije šetnje gradom do najzvaničnije pozivnice kao što je venčanje ili doček Nove godine, izgled koji ćete nositi može se sastojati od jednog ili više osnovnih odevnih komada.

U ovom trenutku, sve žene su počele da odbrojavaju dane do praznične sezone i traže odeću za predstojeće zabave i proslave. Međutim, neposredno pre nego što počnete da kupujete novu odeću i pre nego što potrošite novac na komade koje možete da nosite samo nekoliko puta poput šljokica i štrasa, morate da znate koje su najbolje kupovine koje možete da obavite.

Da bismo vam pomogli, izdvojili smo sedam večernjih autfita, baziranih na osnovnim komadima ženske garderobe. Na ovaj način ćete moći bolje da kreirate listu za prazničnu kupovinu. Na primer, top za žurke se kombinuje sa vašim omiljenim farmerkama ili crnim pantalonama, dok se vaše klasično odelo savršeno slaže sa parom cipela za zabavu. Bela/crna košulja ili gornji deo donjeg veša savršeno se kombinuju sa suknjom sa šljokicama, dok će blejzer koji nosite uvek i svuda učiniti da vaš party look odiše glamurom.

U galeriji pogledajte kako uz pomoć jednostavnih odevnih komada koje već imate u ormaru možete kreirati moderne, svečane stajlinge.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group