Vanilla Girl | 12 komada u bojama bele i bež za usvajanje novog hit trenda

Estetika Vanilla Girl nameće „meke“ teksture i nijanse.

Vanilla Girl je jedan od onih trendova u modi - u ovom slučaju, i u lepoti i životnom stilu uopšte - koji nije ponikao sa modnih pista, streetstyle hronika, OOTD modnih insajdera i poznatih ličnosti. Estetika Vanilla Girl potekla je sa popularne aplikacije, TikTok, a njene dve glavne karakteristike su toplina i čistoća u stilu. Trend je, naime, započeo šminkom koja je potpuno lagana do nepostojeća, a proširio se i na dekoraciju koja se kreće u istim bojama i tonovima koji su dominantni i na odeću slične estetike. Bela, prljavo bela, bež i ekru i veoma svetlo smeđa dospele su u centar naše pažnje.

Komadi za postizanje stila

"Vanilla Girl", naravno, pozajmljuje ime od boje vanile, koja spada u prljavo bele nijanse, odnosno one koje su bazirane na beloj boji, ali "razbijene" malim dozama drugih boja kao što su roze, žuta, lila ili plava. Bež se, s druge strane, opisuje kao veoma svetla smeđa, dok se ekru naziva smeđim tonom i dolazi od francuske reči ecru koja se koristi za opisivanje boje nebeljenog platna. Vrlo često, međutim, u kategorijama „belo” ili u izboru filtera „beli” u onlajn prodavnicama naći ćete komade u svim ovim bojama i nijansama.

Ako, dakle, želite da uključite belu, bež i prljavo belu u svoj zimski izgled i usvojite trend koji takođe karakterišu meke i čiste linije, potražite komade koji će podići ovaj osećaj. Mekani i topli džemperi, pletene suknje, lepršavi kaputi, satenske košulje i svilene bluze, ali i par teksas ili kožnih pantalona u beloj ili prljavo beloj boji, kao i čizme i torbe u istim tonovima su opcije kojima se možete obratiti. Naše favorite, otkrivamo u galeriji.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group