Umesto jakne i kaputa: 20 modernih prsluka za jesen

Dugi prsluci su ponovo moderni, a početkom jeseni, oni se mogu smatrati kao optimalna alternativa kožnim jaknama, kabanicama i laganim kaputima.

Dugi prsluk je jedan od najsvestranijih odevnih predmeta i uspešno se kombinuje i sa haljinama različitih dužina, ali i sa pantalonama i farmerkama. Najinteresantnije kombinacije za ovu jesen su definitivno dugi prsluk i mini-haljina ili dugi prsluk u paru sa kratkim pantalonama.

Ukoliko izaberete haljinu, predlažemo da to bude mini, i da svoj autfit stilizujete cipelama u muškom stilu ili čizmama sa visokom punom petom. Za hladnije dane možete odabrati prsluk u kombinaciji sa pantalonama, dodajte top od svile koji podseća na donje rublje i izgled začinite odgovarajućim cipelama. Možete odabrati mokasine ili cipele sa visokom potpeticom.

Još jedan predlog za one dame koje su spremne da eksperimentišu - pokušajte da stavite pojas preko prsluka i nosite ga kao haljinu. Idealna dopuna su sandale ili čizme sa štiklom i mala torba za večernji izlazak.

Izabrali smo za vas 20 najmodernijih autifa za jesen sa prslukom u glavnoj ulozi koje možete nositi u kancelariji ili na sastanku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group