Udoban i elegantan stajling koji ove sezone biraju modni insajderi

Tople džempere na jesen najčešće kombinujemo sa ležernim pantalonama ili farmerkama, ali odlično stoje i uz romantičnu odeću poput laganih haljina i suknji koje lepršaju na vetru.

Jedna od najmodernijih kombinacija ove sezone je udoban džemper ležernog kroja i lagana satenska (ili svilena) midi suknja. To je kombinacija zasnovana na principu kontrasta, jer džemper karakteriše svakodnevni stil i udobnost, dok suknja oličava romantiku, eleganciju i ženstvenost.

Varijante ove kombinacije nedavno su nosile manekenka Rouzi Hantington-Vajtli i glumica Anđelina Džoli. Dok su se obe žene odlučile za sive džempere i midi suknje u nijansama bele, Džoli je odevnu kombinaciju upotpunila klasičnim visokim potpeticama, za razliku od Rouzi Hantington koja je rekla DA sivim kožnim čizmama. Ova druga opcija je, naravno, privlačnija za hladne dane i lakša za nošenje od jutra do mraka.

Ispostavilo se da je to ultimativna odeća za zimu, pri čemu se trendseterke „igraju“ bliskim nijansama prilikom kreiranja stajlinga. Ovo rezultira uglavnom monohromatskim kompletima koji su jedan od najtoplijih modnih trendova.

Ukoliko volite kombinaciju zasnovanu na midi svilenoj suknji i džemperu, pogledajte kako najmodernije devojke to rade! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group