Trend iz 70-ih koji će ovog leta nositi sve fashioniste

"Festivalska sezona" je već počela širom sveta i u narednim mesecima biće održano nekoliko festivala koji su posvećeni muzici i filmu.

Ono što nas interesuje, između ostalog, jeste stilski deo, jer ove prilike imaju poseban kodeks oblačenja. Tačnije, ne postoji poseban način oblačenja, jer festivalska sezona poziva sve da budu slobodni na bilo koji način i da se oblače kako žele i da se osećaju prijatno. Među događajima se ističe Coachella koja je možda održana pre nekoliko nedelja, međutim, dala je ton letnjoj modi.

Koji odevni komad je izabrala većina fashionista koji su prisustvovali spektakularnom muzičkom festivalu? Reč je o heklanim majicama i topovima, trendu iz 70-ih koji se vraća svake godine tokom sezone proleće/leto.

Ovi komadi su se već pojavili na društvenim mrežama i podsećaju nas da su pravi izbor za kreiranje letnje zabavne odeće.

U potrazi za idealnim heklanim topovima primetili smo da na tržištu postoji bogat izbor. Možete pronaći modele sa izrezima, u krop verziji, na vezivanje, a kada je reč o bojama izbor je zaista raznovrstan, tako da ćete definitivno pronaći heklani top koji vam najbolje pristaje i koji se lako kombinuje sa komadima iz vaše garderobe.

U galeriji smo izdvojili najzanimljivije heklane topove modnih brendova po pristupačnim cenama koji će vas učiniti najinformisanijom trendseterkom ovog leta.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group