Total black - kako nositi crnu ove sezone?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Crna, sa svojom večnom sofisticiranošću i bezvremenskim šarmom, nesumnjivo je jedna od najpopularnijih boja u našoj svakodnevnoj garderobi.

Ali kako da izbegnemo opasnost da upadnemo u zamku monotonije i dosade? Kako da nosimo crnu od glave do pete a da privučemo sve poglede čak i ako je u pitanju basic komplet?

Naglašavamo deo tela

Crna boja ima magičnu sposobnost da naglasi našu figuru. Ukoliko želimo da istaknemo određeni deo tela, kao što su noge ili struk, možemo izabrati komad odeće zanimljivih krojeva ili ukrasnih detalja. Na primer, haljina sa dubokim V-izrezom ili pantalone sa tankom linijom sa strane mogu stvoriti atraktivan balans sa crnom bojom. Takođe, uvek postoji jednostavan izbor kao što je kaiš.

Naglašavamo teksture

Jedan od najpametnijih načina da zadržite interesovanje kada nosite crno je kroz teksture. Mat površina se može učiniti primetno zanimljivijom dodavanjem čipke, providnih tkanina ili čak metalnih detalja. Crna haljina sa čipkom ili crna bluza sa srebrnim vezom mogu stvoriti veoma elegantan izgled.

Bojom "razbijamo" totalno crnu

Crna je odlična pozadina za nošenje svetlih boja. Možemo dodati akcente pomoću živopisnog crvenog karmina, smelog para cipela ili čak korišćenjem zemljanih dodataka. Ovaj kontrast između crne i boje daje vitalnost i dinamiku našem izgledu.

Kladimo se na aksesoare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Kada odlučimo da nosimo crno, modni dodaci mogu postati naši saveznici u stvaranju impresivnog izgleda. Velika i svetla ogrlica, par upečatljivih minđuša ili čak jakna sa smelim ramenima ili izrezima trenutno nadograđuju naš monohromatski crni stajling. Uostalom, nije tako teško!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group