Torbe koje najbolje pristaju glomaznim „puffer“ jaknama

„Puffer“ jakna je nezaobilazan odevni komad u zimskoj sezoni.

Ukoliko ste već kupile jaknu ili posedujete u svojoj kolekciji model koji vam je omiljen nekoliko zimskih sezona unazad, rešile ste jedan poprilično težak zadatak, koji nam sada nameće jedno sasvim novo pitanje - kakvu torbu nositi sa puffer jaknom? Sigurni smo da već znate i same da većina torbi nije dizajnirana za nošenje sa masivnim zimskim jaknama, koje neizbežno dodaju volumen našoj figuri. Na sreću, postoje tri kombinacije koje ne samo da izgledaju dobro, već su i udobne za nošenje.

Tote torba

U slučaju Tote torbe, postoje dva scenarija. Ako ručke na torbi nisu podesive, velika je verovatnoća da ćete morati da je nosite u ruci, jer će vam se jednostavno otkotrljati sa ramena u puffer jakni. Neće naškoditi izgledu (nošenje tote torbe je jedna od prihvaćenih opcija), samo imajte to na umu kada punite torbu kako vam ne bi bila preteška za nošenje tokom dana. Druga opcija je da Tote torbi dodate duži kaiš i nosite je na ramenu.

Male torbe

Hobo torbe ili baguette modeli u kombinaciji sa jaknom, mogu se nositi samo u ruci ili na pregibu lakta. Ovo nije veliki problem: glavna stvar je da pazite na težinu torbe.

Crossbody torba

Daleko najpogodnija opcija za one koji ne žele zimu bez puffer jakne i ne žele da menjaju torbu. Dugačka traka preko tela će izgledati sjajno sa jaknom bilo koje dužine i zapremine, neće izazvati nelagodnost i potpuno će osloboditi ruke. Jedina negativna stvar je što je zapremina takvih torbi obično ograničena, pa ako morate da ponesete mnogo stvari sa sobom, ovaj model nije najpraktičniji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group