Topla parka i trenerke uvučene u čizme - Sara Džesika Parker pronašla je elegantnu i udobnu kombinaciju za svaki dan

Krajem prošle godine održana je premijera nastavka serije „Seks i grad” pod nazivom „I baš tako”.

Gotovo odmah po izlasku dugo očekivane nove sezone, američki glumac Kris Not, koji je igrao gospodina Biga, našao se u centru skandala - optužen je za seksualno zlostavljanje od strane nekoliko žena odjednom. Usred optužbi, 67-godišnji glumac je izgubio agenta, nekoliko velikih reklamnih ugovora i ulogu u TV seriji „Ekvilajzer“, a nedavno je otkriveno da su scene sa njegovim učešćem isečene iz završnih epizoda serije. "I baš tako."

Skandal je, naravno, uticao i na druge učesnike snimanja nastavka kultne serije. Prema izvoru bliskom okruženju Sare Džesike Parker, glumici je "slomljeno srce" u vezi sa optužbama na račun Nota. Prošlog četvrtka, Sara Džesika Parker prvi put je viđena u javnosti nakon optužbi na račun Nota. Pedesetšestogodišnja glumica pojavila se u neobičnoj odevnoj kombinaciji i za zimski dan u Njujorku odabrala sivu predimenzioniranu trenerku. Donji deo uvukla je u crne čizme sa drvenom platformom. Preko trenerke glumica je nosila toplu parku sa krznenom kragnom, a udoban autfit upotpunila je rancem iz sopstvene saradnje sa brendom Samsonite.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group