Topla i moderna kombinacija - Košulja + džemper

Hladne dane ne možemo zamisliti bez kaputa.

Ali, ako su vam kaputi dosadili možete se igrati slojevitim oblačenjem, koje će vas ugrejati, a umesto kaputa možete nositi lagani mantil ili pončo. Kada govorimo o slojevitosti u oblačenju, košulje i džemperi igraju glavnu ulogu. Dozvoljeno je onoliko komada koliko želite, sve dok kombinacija izgleda dobro stilizovana.

I pošto se košulje i džemperi mogu naći u svakoj boji, stilu i dizajnu, postoji mnogo raznovrsnih toplih kombinacija koje možete napraviti i nositi tokom ove hladne sezone. Možete odabrati kariranu mekanu košulju koju ćete nositi u kombinaciji sa džemperom. Možete dodati još jedan sloj u vidu mantila i začiniti kombinaciju nakitom ili maramom. Ako odlučite da nosite kariranu košulju, onda bi trebalo da se odlučite za monohromatski džemper. Takođe, za prve dane jeseni možete izabrati košulju i džemper u ženstvenim pastelnim bojama.

Kada birate odevne komade za svoju kombinaciju, birajte džempere koji nisu previše dugi. Boje treba da se dopunjuju, zato budite oprezne. Ako pogledate modne blogerke, videćete da mnoge dame nose bele košulje sa komadima od teksasa, a ovoj kombinaciji pristaju džemperi u bilo kojoj boji.

Za elegantniji izgled, možete nositi ovu kombinaciju sa visokim potpeticama ili patikama za svakodnevne izlaske. Postoji zaista bezbroj kombinacija, a mi smo izabrali nekoliko koje će vas inspirisati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group