Moda - Trend

Top printovi na odeći za leto 2020

Ako niste ljubitelj jednoličnog izgleda i uživate u raznovrsnim printovima, ovo leto je kao stvoreno za vas.

Obilje printova okružiće vas ove sezone i učiniti da uvek izgledate atraktivno i šik. Čak i ako niste umetnik u mešanju printova, i držite se samo jednog uzorka, nesumnjivo ćete zastati pred aktuelnim printovima ovog leta, koji su odvažni, neobični i neodoljivi. 

PRINT SA VOĆEM I POVRĆEM

Kad stvoreni za letnje šeme i sve prilike koje vas očekuju – printovi na haljinama inspirisani voćem i povrćem. Kada krenete u nabavku ovog leta, preskočite supermarkete i rafove sa voćem i povrćem i zavirite u modne butike, jer ćete upravo tamo pronaći izazovne letnje modele haljina tako sočnog i neodoljivog izgleda. Elegante i lepršave, kreirane su tako da imponuju vašem izgledu i učine da se osećate zadovoljno u svojoj koži.

TIE DYE – ODEĆA KOJU STE SAMI OFARBALI

Ovo leto nas vraća unazad kroz vreme do veselih 80-tih, kada su se nosile popularne haljine i suknje koje ste sami farbali bojama po svom ukusu. Možda ste već pokušali da se upustite u avanturu samostalnog farbanja odeće, a možda ipak želite da prepustite taj deo stučnjacima, i nabavite gotov proizvod. Svejedno je zapravo, jer je efekat veličanstven u oba slučaja. Od izražajnog spektra tropskih boja, pa sve do pastelnih nijansi koje se prelamaju na letnjem suncu, Tie Dye printovi su apsolutni favorit ovog leta.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group