Top modeli džempera za zimsku sezonu

Džemper - odevni komad bez kojeg ne možemo da preguramo jesen i zimu...

Kada ne znate šta da obučete ili želite da se osećate udobno, džemper je pravi izbor. Ima ih u raznim bojama i modelima, u različitim bojama i sa velikim brojem dezena... Svako može pronaći džemper po svom ukusu, a mi vam predstavljamo top modele koji će vam se sigurno svideti...

1. Džemper tunika sa kaišem

Iako su glomazni, udobni džemperi hit sezone i svako voli da ih nosi, ne stoje baš svakome i nisu za sve prilike. Rešenje je kaiš koji će istaći vaš struk i samim tim strukirati ceo džemper, čineći ga ženstvenijim. Pored toga, izgledaće kao tunika, a ako je baš dugačak, može proći i kao haljina.

2. Sa golim ramenima

Odevni komadi sa otvorenim ramenima (ili koji otkrivaju ramena i ključne kosti) su ovogodišnji hit mode. Nema dame koja ne voli da nosi takvu odeću, a što je najbolje - stoji svima. Ovaj trend se prebacio i na džempere i zimsku garderobu, jer to što je zahladnelo ne mora značiti da ne treba da pokažete malo kože. Topli džemper, koji otkriva ramena je savršeno topao, a opet elegantan jer pokazuje najženstveniji deo tela.

3. Džemperi od različitih materijala

Zašto birati između pamuka i veštačkog krzna kada možete imati oba? To je i poenta ovog trenda, da imate sve na jednom i da ne morate stalno da se kopkate šta ćete obući. Dva materijala koja možda ne idu zajedno (mada ni to nije baš tačno), savršeno se uklapaju uz udobnost i izgled džempera.

4. Džemperi sa prugama

Iako je mornarski stil više za letnje vreme, možete unaprediti taj stil i nositi ga i preko jeseni i zime. Pruge u teget boji na beloj podlozi savršeno idu, pogotovo ako su zanimljivo raspoređene. Takođe su doabr izbor i kombinacije različitih boja.

5. Retro dezeni

Kako se moda vraća iz '70-ih, '80-ih i '90-ih, ne bi bilo loše da pronađete i neki džemper sa takvim dezenom... Pruge, rukavi u drugačijoj boji od središnjeg dela - sve dolazi u obzir kada je u retro stilu.

6. Pastelne nijanse na džemperima

Lepe pastelne boje idu lepo i uz hladnu jesen i zimu. One su neočekivani izbor boja za ovu sezonu, izazivaju osećaj sreće i radosti i naravno, svakome stoje lepo.

Zanimljive predloge pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group