Top maksi haljine u boho stilu

Osetite boho šik ove sezone...

Kao što i same znate boho stil je jedan od najpopularnijih tokom letnje sezone. Nema žene kojoj se ovaj stil nije dopao, bilo da su u pitanju haljine, frizure ili šminka.

Boho šik je raspostranjen u svim modnim, ali i beauty aspektima, a postao je poznat od pre nekoliko sezona. Čine ga opušteni vajb, lagani materijali, dezeni koji su puni cveća i različitih šarenih i zanimljivih motiva, zemljane boje i čudna povezanost sa prirodom. Može se reći da podseća na davno poznat "hipi" stil, ali je daleko moderniji i rasprostranjeniji.

Danas vam predlažemo da pogledate i izaberete vašu omiljenu maksi haljinu u boho stilu. Zašto? Zato što su odlične za bilo koji događaj - od odlaska na plažu, u šetnju gradom do večere i izlaska na kojem morate biti elegantni i ženstveni. Toliko modela postoji da vam sigurno neće biti lako da se odlučite za samo jedan (isto je i nama tako bilo!) Haljine sa dugim i kratkim rukavima, zanimljivim isečcima, cvetovima, astek dezenom, prugama, lepršave, uske, asimetrične... Svaka je posebna na svoj način, ali imaju jednu istu stvar - sve oduzimaju dah.

A sada pravac galerija po inspiraciju za sledeći stajling u boho fazonu!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group