Top kombinacije sa parka jaknom

Ove jeseni, parka jakne su "must have" odevni komad...

Opuštenog i zanimljivog izgleda, parka jakne su ove godine doživele pravi, veliki povratak na modnu scenu. Prvo su se pojavile u prolećnim kolekcijama, a sada vladaju i u jesenjim.

Iako na prvi izgled izgledaju tanko, parka modeli jakni su topli i mogu vas sačuvati od jakog vetra, ali i od kiše. Pogotovo ako su obložene iznutra krznom, znajte da ćete moći da je nosite i tokom hladne zime.

Laka je za kombinovanje i može se nositi uz sve. Najbolje idu uz farmerke, gležnjače sa izdignutom petom i debelim rolka -džemperom, a može se nositi i uz ženstvenije kombinacije - haljine, suknje ili duge tunika-haljine uz duboke čizme do preko kolena. Na njoj su najzanimljiviji detalji džepovi i velika kapuljača koja je uglavnom ukrašena mekim krznom.

U galeriji vam predstavljamo kombinacije sa parka jaknom koje će vas inspirisati za jesen i zimu. Ukoliko nemate ovakvu jaknu, onda će vas sigurno ubediti da kupite baš jedan ovakav model. Uživajte...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group