Top 5 zimskih modnih trendova koje (zaista) možete priuštiti ove sezone

Svi želimo da vidimo više inspiracije za zimski stil, pa hajde da razgovaramo o najnovijim zimskim modnim trendovima...

Kao što verovatno znate, velike sezone za nove modne trendove su proleće i jesen, jer su tada sve oči uprte u čuvene nedelje mode i najnovija dešavanja na modnim pistama. Ali uvek postoje neki mikro trendovi i nove boje koje se pojavljuju van sezone u mejnstrim prodavnicama u kojima većina nas kupuje, i to je ono o čemu danas govorimo.

Sproveli smo malo istraživanje da bismo saznali šta „stručnjaci“ kažu o trendovima koji će važiti za zimu 2023. i, kao što ćete i sami videti, ova lista modnih trendova za zimu je manje - više ono što viđamo u našim (a pretpostavljamo i vašim) omiljenim (i ne tako skupim) prodavnicama.

Kao i uvek kada je reč o modnim trendovima, moramo da se ogradimo i kažemo onu čuvenu: uvek za sebe birajte ono što volite da nosite, bez obzira na to šta kažu "zvanični modni izveštaji". Zvuči kao kliše, ali samo zato što je nešto u trendu ne znači da morate da ga nosite. Budite selektivni prema trendovima i isprobajte one koji su u skladu sa vašim ličnim stilom, tipom tela, životnim stilom itd.

Uz to, nemojte automatski zanemariti nešto jer vam se u početku ne sviđa. Nespremnost da isprobate nove stvari je siguran način da završite u kolotečini stila, pa pokušajte da budete otvoreni i razmislite kako možete da protumačite jedan ili dva od ovih trendova da rade za vas pre nego što odlučite da ih sve propustite.

U galeriji pronađite više detalja o najaktuelnijim modnim trendovima za ovu zimu...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group