Top 5 kaputa koji su na vrhu liste trendova za ovu godinu

Dobar kaput je komad koji može da upotpuni izgled na najelegantniji način, a istovremeno je neophodan da nas zaštiti od hladnoće kada temperatura počne da pada.

Odabir pravog kaputa može biti izazov, jer na tržištu postoji bezbroj opcija, savršenih za svaki stil. Ove godine možemo videti mnogo klasičnih modela koji dominiraju od prošle sezone, ali i novije dizajne koji će nas pratiti kroz sve hladne dane koji dolaze. Bezvremenski, svestrani, ali i moderniji i elegantniji, bez obzira na stil kaputi su obavezni u garderobi svake žene.

Istina je da u najhladnijim zimskim danima više volimo pufer jakne, jer su prilično tople, ali se takav komad najčešće odnosi na sportsko raspoloženje.

Ove godine na listi najrelevantnijih komada za sezonu jesen/zima 2022, našu pažnju privlače najstilizovanije opcije koje će nas, pored stila, zaštititi i od hladnoće. Svakako da su crni i kamel kaputi bezvremenski komadi, ali možete eksperimentisati i nadograditi svoju garderobu ulaganjem u neobičnije modele.

Ako tražite inspiraciju i zanima vas kako izgledaju najmoderniji kaputi ove zime, pogledajte naš vodič sa 5 različitih kaputa za ovu godinu i napravite pravi izbor prilikom kupovine.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group