Tommy Hilfiger x Timberland – saradnja inspirisana prošlim vremenima sa mislima ka budućnosti

Tommy Hilfiger se udružio sa brendom Timberland kako bi predstavili novu jesenju kolekciju. U saradnji TommyXTimberland, brendovi su kombinovali svoju viziju i ponovo osmislili sopstvene kultne modele iz 90-ih.

Kolekcija uključuje ogroman izbor odeće poput jakni i kaputa, grube masivne čizme, modne dodatke i druge stvari koje karakterišu poznate brendove. Capsule kolekcija objedinjuje karakteristike i palete oba brenda.

TommyXTimberland nas vraća u dane kada su hip-hop scena i kultura bili na vrhuncu. Tada je eklekticizam počeo da prevladava u modi: klasika je hrabro kombinovana sa sportskim stilom, ležerni komadi, univerzitetske glomazne jakne i kargo pantalone postale su relevantne.

Tokom 90-ih, premium brend Tommy Hilfiger postepeno je prešao sa svog elegantnog preppy stila na street style. Timberland, pozicionirajući se kao outdoor brend za aktivnosti na otvorenom i putovanja, takođe se našao "na ulicama grada" i postao element svakodnevnog stila stanovnika velikih metropola.

Nova kolekcija nas ponovo vraća u devedesete, nudeći novi pogled na legendarne komade oba brenda. Svi predmeti iz nove kolekcije "brinu" o životnoj sredini - izrađeni su od recikliranih materijala i organskog pamuka.

Tommy Hilfiger x Timberland kolekcija je već dostupna u prodavnicama i na sajtovima brendova.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group