Tommy Hilfiger dočekuje prazničnu sezonu novom svečanom kolekcijom

Bez obzira da li želite da zablistate u svečanoj prilici ili jednostavno da se obučete za neobavezan sastanak, nova svečana kolekcija Tommy Hilfiger posvećena je svim lepim trenucima koje ćete podeliti sa svojim najmilijima!

Praznična kolekcija Tommy Hilfiger slavi američki stil sa posebnom i modernom estetikom. Nova kolekcija sadrži klasične komade inspirisane preppy stilom, dizajnirane od visokokvalitetnih tkanina koje će učiniti da zablistate u izlascima sa prijateljima i voljenima ove praznične sezone. Od ležernih druženja do slavljeničkih trenutaka razmene poklona, ova kolekcija nudi raznovrsne opcije, sa ažuriranim siluetama, udobnim tkaninama i luksuznim stilovima. Šta bi neko mogao više da traži?

Inspirisani pop kulturom, prepoznatljivi komadi kolekcije uključuju klasične oksford košulje i kombinezone sa prugama smelih boja i XXL siluetama. Svestrani obavezni predmeti uključuju košulju i kaput od organskog pamuka, za održiviji pristup. Provereni komadi u stilu crnog sata sa novim TH Monogramom zauzimaju centralno mesto u osveženom asortimanu muške odeće, dok su kultni ženski kaput i košulja haljina u centru pažnje, redizajnirani novim materijalima da odgovaraju prazničnoj sezoni. Vuneni džemperi i bomber jakne sa brojkama su glamurozne opcije za svečane prilike, dok su luksuzni svečani komadi idealan izbor za opuštanje nakon svečanih noći.

Praznična kolekcija je oda radosti darivanja i odaje počast poznatim zabavama Endija Vorhola. Scene oživljavaju kreatori, umetnici i influensseri koji slave timski duh, jedinstvo i osećaj pripadnosti zajednici.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group