Tkanina za peškire: Veliki trend leta

Tkanina za peškire beži sa plaže i upada u naš svakodnevni život!

Tkanina koja polako preplavljuje stil ovog leta je frotir. Da li nas to iznenađuje? Verovatno ne, budući da se u poslednje vreme trendovi često vrte oko devedesetih. Dakle, bilo je pitanje vremena kada će dotična tkanina  biti u centru pažnje!

Odeću od frotira videli smo u kolekcijama za proleće/leto 2021 Bottega Veneta i The Row i sumnjali smo da je predodređena da postane veliki trend.

I ako smo do sada frotir u mislima povezivali s luksuznim bade mantilima ili odećom za bazen ili plažu, sada nas ova tekstura prati u svakodnevnom životu.

Iako u letnjim danima izgleda pomalo teško, verzije od laganog frotira su idealne za tople dane, mekane i savršeno upijaju znoj. U ponudi različitih brendova postoji mnogo izbora, od haljina, suknji, do raznih kompleta sa šortsevima u svim duginim bojama.

Istina je da povratak kontroverznog trenda može izazvati nešto poput neugodnosti, međutim najnoviji komadi dizajnera, pokazuju da je trend lepo prihvačen od trendi devojaka koje prate i promovišu modne trendove.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group