Tennis core estetika preuzima društvene mreže i našu garderobu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lamoda (@lamodaru)

Teniska estetika ponovo dominira ove sezone, a mi vam otkrivamo kako je usvojiti.

Ako ste ljubitelji slobodnog vremena, imamo veoma dobre vesti za vas, jer najlepši sport u istoriji, tenis, trenutno dominira modnom industrijom. I zbog toga smo ovde, da vam ukratko predstavimo Tennis core, trend koji teži da izbaci atletski stil sa terena.

Povratak Tennis core estetike nas ne iznenađuje jer dani postaju sve topliji, a komadi koji čine teniski izgled odgovaraju letnjoj sezoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

Tenis se dugo povezivao sa modom i to zbog jednostavnih i čistih linija, činjenice da dominira bela, ali i delimično zbog nekih propisa koji na nekim terenima važe za igru.

Ne zaboravimo sve modne trenutke koje nam je ovaj sport dao: od zadivljujućeg izgleda Serene Vilijams tokom njene karijere (nikada nećemo zaboraviti teksas suknje koju je nosila na US Openu 2004. ili crnog odela sa Otvorenog prvenstva Francuske 2004.) . 2018), ili kada su prekinuli meč 1987. kako bi tražili dijamantsku narukvicu nakon što je kopča pukla.

Iako nije ništa novo videti tenis ruku pod ruku sa modom, ovaj trend se vratio iz 2022. godine i postaje sve popularniji, posebno sada kada je počela turneja za film The Challengers sa Zendajom, koja igra tenis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Ali koji su ključni delovi za usvajanje stila?

Teniske narukvice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mejuri (@mejuri)

Elegantni satovi

Teniske suknje ili bilo koja bela plisirana suknja

Retro patike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M O D U S (@__modus)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group